Grybų ir mėlynųjų pelėsių sūrio troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir mėlynųjų pelėsių sūrio troškinys


INGREDIENTAI:

500 g šviežių grybų (baravykų, rudmėsių, voveraičių ar pievagrybių),
3 česnako skiltelių,
30 g sviesto,
3 šaukštų baltojo vyno,
250 ml plakamosios grietinėlės,
300 g mėlynųjų pelėsių sūrio,
75 ml smulkintų laiškinių česnakų,
0,5 šaukštelio druskos.


GAMINIMAS:

Susmulkinkite grybus ir sutrintas česnako skilteles pakaitinkite svieste 2-3 minutes. Supilkite vyną ir grietinėlę, sumažinkite temperatūrą ir troškinkite 2-3 minutes. Suberkite trupintą pelėsinį sūrį, pridėkite smulkintus laiškinius česnakus, kaitinkite dar 2 minutes.

Pasūdykite. Nukelkite puodą nuo viryklės ir mišinį supilkite į kepimo formą. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, kol patiekalo paviršius gražiai pagels.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668