2-3 šaukštų džiūvėsėlių (arba 2 riekelių batono),
100 ml pieno,
2 svogūnų,
1 šaukšto aliejaus,
1 l apvirtų piengrybių ar kitų grybų,
5 virtų bulvių,
3 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
2 kiaušinių,
0,5 šaukštelio pipirų,
0,5-1 šaukštelio druskos.
GAMINIMAS:
Džiūvėsėlius (arba batono riekeles) pamerkite į pieną ir 5-10 minučių brinkinkite. Aliejuje lengvai apkepkite smulkintus svogūnus. Smulkiai supjaustykite grybus, sutarkuokite arba sutrinkite bulves. Su smulkintais produktais sumaišykite kiaušinius, išmirkytus džiūvėsėlius ir svogūnų laiškus.
Pagardinkite druska ir pipirais. Drėgnomis rankomis suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių, kol rutuliukai taps auksinio atspalvio.