Grybų rutuliukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų rutuliukai


INGREDIENTAI:

2-3 šaukštų džiūvėsėlių (arba 2 riekelių batono),
100 ml pieno,
2 svogūnų,
1 šaukšto aliejaus,
1 l apvirtų piengrybių ar kitų grybų,
5 virtų bulvių,
3 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
2 kiaušinių,
0,5 šaukštelio pipirų,
0,5-1 šaukštelio druskos.


GAMINIMAS:

Džiūvėsėlius (arba batono riekeles) pamerkite į pieną ir 5-10 minučių brinkinkite. Aliejuje lengvai apkepkite smulkintus svogūnus. Smulkiai supjaustykite grybus, sutarkuokite arba sutrinkite bulves. Su smulkintais produktais sumaišykite kiaušinius, išmirkytus džiūvėsėlius ir svogūnų laiškus.

Pagardinkite druska ir pipirais. Drėgnomis rankomis suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių, kol rutuliukai taps auksinio atspalvio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668