Mišrainė drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mišrainė drebučiuose


INGREDIENTAI:

Virtų bulvių,
morkų,
konservuotų žaliųjų žirnelių,
1-2 raudoni obuoliai,
pakelis želatinos,
1/2l. grietinėlės,
pusė citrinos.


GAMINIMAS:

Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas mažais kubeliais, patroškinsite nedideliame vandens kiekyje.

Į apvalų arba kvadratinį dubenį dedamos supjaustytos daržovės: pirmiausia sluoksnis bulvių, ant jų žirneliai, ant žirnelių morkos. Viduryje lyg gėlės žiedlapiai išdėliojamos raudonos obuolio skiltelės. Viskas atsargiai užpilama želatina (kaip ją paruošti, nurodyta ant pakelio). Daržoves galima dėlioti įvairiai — kiekviena šeimininkė tedaro tai pagal savo norą.

Mišrainė tiekiama su plakta grietinėle. Atšaldyta grietinėlė plakama, kol virsta standžiomis putomis. Prieš baigiant plakti įberiama 2 šaukšteliai cukraus ir įspaudžiamos pusės citrinos sultys. Tiekiama atskirame indelyje.
Drebučius galima paruošti iš skaidraus vištienos sultinio. Į vieną jo litrą dedami 2 šaukšteliai želatinos. Tuomet tiekiama plakta grietinė, sumaišyta su krapų šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668