500 g vištienos,
4 kiaušiniai,
200 g pievagrybių,
4 bulvės,
200 g kumpio,
majonezo,
100 g kietojo sūrio,
2 svogūnai,
2 skiltelės česnako,
2 marinuoti agurkai.
GAMINIMAS:
Vištieną išvirkite ir išskirstykite nedideliais pluošteliais. Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus sutarkuokite tarka. Pievagrybius ir svogūnus supjaustykite, apkepkite iki auksinio atspalvio. Bulves nulupkite, supjaustykite šiaudeliais ir iškepkite.
Marinuotus agurkėlius supjaustykite kubeliais. Visas dalis išmaišykite, pagardinkite majonezu ir sudėkite į lėkštę, suteikdami lizdo formą. Sūrį sutarkuokite, sumaigykite česnakus ir trynius. Į masę įdėkite majonezo, viską gerai išmaišykite ir suformuokite rutuliukus. Rutuliukus dėkite į lizdą.