20 g mielių,
žiupsnelio cukraus,
450 g miltų,
6 šaukštų alyvų aliejaus,
druskos,
pipirų,
150 g pievagrybių,
250 g minkšto sūrio,
120 g žaliųjų alyvuogių be kauliukų,
100 g virto kumpio,
300 g pertrintų pomidorų,
džiovinto raudonėlio,
žalumynų papuošimui.
GAMINIMAS:
Mieles ištirpinkite 200 ml vandens su cukrumi. Suberkite miltus, įpilkite 4 šaukštus alyvų aliejaus, įberkite druskos ir išminkykite tešlą. Uždenkite ir palikite 60 min. Grybus ir sūrį supjaustykite plonais griežinėliais, alyvuoges- žiedeliais, kumpį-kubeliais.
Tešlą padalinkite į 4 dalis, iškočiokite ir sudėkite į 4 formas, pateptas riebalais. Formų skersmuo-20 cm. Papločius aptepkite pertrintais pomidorais, pabarstykite druska ir pipirais. Ant viršaus išdėliokite grybus, kumpį, alyvuoges, sūrį, užberkite džiovinto raudonėlio. Apšlakstykite 2 šaukštais alyvų aliejaus ir pašaukite 225 laipsnių orkaitę. Kepkite 15 min.