2 vištienos krūtinėlių filė,
4 gabalų (po 30 g) fermentinio minkšto sūrio,
8 šaltai rūkytos šoninės juostelių,
po 100 g vištienos sultinio ir
rausvojo vyno,
po 2 šaukštelius bulvių krakmolo ir
medaus,
po žiupsnelį maltų juodųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Paukštienos gabalus įpjaukite, kad išeitų "kišenėlės", šiek tiek pasūdykite, pabarstykite pipirais. Įdėkite į kiekvieną iš jų po gabalą sūrio, apvyniokite 2 juostelėmis šoninės ir persmeikite mediniu smeigtuku.
Kepkite apie 25 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Padažas: į užvirintą sultinį supilkite šaukšte šalto sultinio išmaišytą krakmolą, vyną, sudėkite medų ir dar kartą užvirinkite. Kepsnius patiekite apipiltus padažu.