2 stiklinių miltų,
1/2 pak. kepimo miltelių,
2 šaukštų malto imbiero miltelių,
1 šaukštelio malto cinamono,
6 maltų gvazdikėlių,
100 g minkšto sviesto,
1 stiklinės cukraus,
2 kiaušinių,
1 pakelio vanilinio cukraus.
P a p u o š i m u i:
spalvoto glajaus,
pabarstukų.
GAMINIMAS:
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, įberkite imbierą, cinamoną ir gvazdikėlius. Atskirai išmaišykite sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Gerai išsukite ir sumaišykite su miltais. Išminkykite tešlą, pabarstykite kočiojimo lentą miltais ir iškočiokite 5-7 mm lakštą.
Išspauskite angeliukų formos sausainėlius ir sudėkite juos į riebalais pateptą bei miltais pabarstytą skardą. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 min. Iškepusius ir atvėsusius sausainėlius puoškite glajumi ir dekoratyviniais pabarstais.