Aptepti tešlainiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aptepti tešlainiai


INGREDIENTAI:

(24 porcijoms)
T e š l a i:
150 g miltų,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
1 kiaušinio,
45 g sviesto,
45 g cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus.

A p t e p i m u i:
100 g sviesto,
100 g cukraus,
1 pak. vanilinio cukraus,
2 šaukštų vandens,
200 g maltų riešutų,
50 g šokolado,
2-3 šaukštų abrikosų uogienės.


GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų suminkykite vientisą tešlą ir 30 min. atšaldykite. Iškočiokite tešlos lakštą ir aptepkite uogienę. Paruoškite aptepimą: ant silpnos ugnies pakaitinkite sviesto, cukraus, vanilinio cukraus bei trupučio vandens mišinį, kol viskas ištirps.

Suberkite riešutus, gautą masę šiek tiek atvėsinkite ir užtepkite ant tešlos. Apteptą tešlos lakštą dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir apie 20-30 min. kepkite iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepinį atvėsinkite, supjaustykite rombeliais ir panardinkite galus į karšto vandens vonelėje ištirpintą šokoladą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668