150 g sviesto,
150 g rudojo cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
2 kiaušinių,
225 g miltų,
60 g kokoso drožlių,
1 šaukštelio cinamono,
1 šaukštelio meduolių prieskonių,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
150 g šokolado (glajaus),
50 g baltojo šokolado.
GAMINIMAS:
Metalinį dubenį statykite virš puodo su verdančiu vandeniu ir jame suplakite kiaušinių baltymus, cukrų ir druską. Kai masė sušils ir taps kreminė, supilkite sviestą, nuimkite dubenį nuo puodo ir supilkite vanilės esenciją, suberkite prieskonius, miltus sumaišytais su kepimo milteliais ir kokosų drožles.
Viską išmaišykite. Padėkite valandai į šaldytuvą. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Sausainius formuokite šaukšteliu arba konditeriniu švirkštu. Kepkite apie 15-20 min. Papuoškite tirpintu šokoladu.