Kalėdinė moliūgų uogienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalėdinė moliūgų uogienė


INGREDIENTAI:

(12 porcijų)
1 kg moliūgų,
0,5 kg cukraus,
1 citrinos,
3-4 šaukštų vandens, žiupsnelio malto imbiero.


GAMINIMAS:

Moliūgus nulupkite, stambiai sutarkuokite, sudėkite į puodą. Citriną nuplaukite, nuplikykite verdančiu vandeniu. Žieveles nugremžkite ir suberkite ant moliūgų. Citriną supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite ant moliūgų.

Viską užberkite cukrumi ir laikykite, kol atsiras sulčių. Masę užpilkite 3-4 šaukštais vandens ir užvirinkite. Sumažinkite liepsną ir kaitinkite, kol moliūgai sukris. Įberkite malto imbiero ir gerai išmaišykite. Išvirtą moliūgienę sukrėskite į stiklainius ir užsukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668