600 g virtų bulvių,
300 g kazlėkų (šviežių, marinuotų),
200 g baravykų (šviežių),
6 šaukštų smulkintų laiškinių česnakų,
400 g virtos vištienos,
pagal skonį druskos,
pipirų,
1 šaukšto aliejaus,
250 g riebesnio sūrio,
200 g virtų brokolių,
150 g vynuoginių pomidorų,
sviesto kepti.
GAMINIMAS:
Visas daržoves nuplaukite. Bulves nuskuskite ir supjaustykite ketvirčiais. Brokolius apvirkite pasūdytame vandenyje. Pmidorus perpjaukite per pusę. Grybus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite keptuvėje su sviestu (jeigu švieži grybai, juos būtina pavirti pasūdytame vandenyje apie 20-25 min.).
Virtą mėsą supjaustykite šiaudeliais. Laiškinius česnakus susmulkinkite. Viską dėkite į dubenį, kruopščiai sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais. Sudėkite į kepimo indą ir trumpai kepkite, kol išsilydys sūris.