Kepta jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta jautiena


INGREDIENTAI:

2-3 jautienos filė,
0,5l. giros,
morka,
svogūnas,
2 lauro lapai,
10 kvapiųjų pipirų,
druskos,
riebalų mėsai kepti,
petražolių,
salierų.


GAMINIMAS:

Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos dedama paruošta mėsa. Ji užberiama supjaustytais prieskoniniais šakniavaisiais, pipirais, 2 susmulkintais lauro lapais. Apkepusi iš visų pusių po truputį vis palaistoma gira. Dažnai vartoma. Mėsa iškepus, jei nesunku giliai įsmeigti šakutę, o ją ištraukus, išbėga nekraujuotas skystis. Tuomet skystis nupilamas ir, nugraibsčius riebalus, ištirpinamas pro sietelį. Padažą galima užpilti ant kepsnio arba tiekti atskirai padažinėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668