Brokoliai su česnakų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Brokoliai su česnakų padažu


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
1 skiltelės česnako,
2 brokolių,
1 gab. daržovių sultinio,
1 stikl. sojų padažo,
1 arbat. šaukšt. tarkuoto imbiero,
1 arbat. šaukšt. raudonųjų pipirų,
4 valg. šaukšt. cukraus,
1 valg. šaukšt. kukurūzų miltų,
1 stikl. ryžių.


GAMINIMAS:

Užvirinkite 3 stiklines vandens. Sudėkite ryžius ir virkite ant silpnos ugnies. Brokolius nuplaukite ir supjaustykite stambiais gabalais. Smulkiai sukapokite česnaką ir padėkite į šalį. Užvirkite 2 stiklines vandens ir įdėkite sultinio kubelį. Išmaišykite, kad sultinys ištirptų.

Sudėkite česnaką, supilkite sojų padažą, imbierą, raudonuosius pipirus (jų galite naudoti daugiau) ir cukrų. 2 valgomuosiuose šaukštuose šalto vandens ištirpinkite kukurūzų miltus. Didelėje keptuvėje su aliejumi aukštoje temperatūroje 2 minutes pakepkite brokolius. Sudėkite česnakų mišinį, sumažinkite ugnį ir kepkite 7-10 minučių (priklauso nuo to, kokio traškumo brokolius mėgstate).

Supilkite ištirpintus miltus ir gerai išmaišykite. Kepkite dar 1-2 minutes ar daugiau, kad sutirštėtų (kuo tirščiau mėgstate, tuo daugiau miltų ištirpinkite šaltame vandenyje). Į lėkštes sudėkite virtus ryžius, o ant viršaus-brokolius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668