Traškūs skilndžiai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Traškūs skilndžiai su grybais


INGREDIENTAI:

(4 porcijoma)
Į d a r u i:
300 g mėgstamų grybų,
2 svogūnų,
po 1 šaukštą smulkintų petražolių,
kalendrų lapelių,
1 obuolio,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
smulkinto sūrio,
1/2 citrinos sulčių.

T e š l a i:
200 g miltų,
1 kiaušinio,
15 g cukraus,
pagal skonį druskos,
150 ml vandens,
75 g sviesto,
žiupsnelį kepimo miltelių.


GAMINIMAS:

Užmaišykite tešlą ir iškepkite sklindžius. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite, dėkite grybus, svogūnus, petražoles, kalendras, pasūdykite ir kepinkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės grybai. Nukelkite, atvėsinkite.

Kepimo formą iškepkite riebalais, dėkite po sklindį į kepimo formą, apibarstykite smulkintu sūriu ir kepkite orkaitėje, kol pasidarys traškūs. Traškius sklindžius pripildykite grybų mišinio pagardinkite druska ir pipirais. Obuolį supjaustykite norimo dydžio skiltelėmis, apšlakstykite citrinos sultimis ir jomis papuoškite sklindžius. Patiekite šiltus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668