T e š l a i:
stiklinė miltų,
stiklinė vandens,
šaukštas mielių,
2 šaukštai aliejaus,
pagal skonį druskos.
P r i e d a m s:
150 ml natūralių trintų pomidorų,
200 g tarkuotos mocarelos,
200 g karštai rūkyto kumpio,
2 skiltelės česnako,
svogūnas,
pagal skonį pipirų,
kapotų žalumynų (petražolių, krapų),
džiovintų raudonėlių,
2 šaukštai aliejaus.
GAMINIMAS:
Mieles išmaišykite šiltame vandenyje ir palikite 5 min., kad pakiltų. Į mieles supilkite aliejų, pagal skonį įberkite druskos, gerai išmaišykite, suberkite persijotus miltus, gerai išmaišykite, iškočiokite, išspauskite norimo dydžio apskritimus, juos išdėliokite karščiui atsparioje kepimo skardoje ir 5 min. pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Ištraukite picos papločius, kiekvieną aptepkite pomidorų pasta, berkite smulkintų svogūnų, česnako skiltelių. tolygiiai paskirstykite tarkuotą mocarelą, išdėliokite labai plonai supjaustytus kumpio griežinėlius, apšlakstykite aliejumi, berkite džiovintų raudonėlių ir dar 10 min. pašaukite į orkaitę. Picą tiekite apibarstytą kapotais žalumynais.