(2-3 porcijoms)
5 gabaliukų kiaulienos nugarinės,
200 g gramų rūkytos kiaulienos šoninės,
5 vnt. bulvių,
200 g pievagrybių,
200 g fermentinio tarkuoto sūrio,
80-100 g majonezo,
1 vnt. kiaušinio,
100 g grietinėlės,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
prieskonių.
GAMINIMAS:
Nulupkite ir apvirkite bulves apie 10 min., nusunkite vandenį ir atvėsinkite. Mėsą pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais ir aptepkite majonezu. Supjaustykite riekelėmis šoninę, bulves ir pievagrybius. Į skardą dėkite šoninę, ant jos išklokite bulves, pievagrybius ir mėsą.
Kiaušinį suplakite su grietinėle ir įmaišykite tarkuotą sūrį. Plakinį užpilkite ant mėsos ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę, kepkite apie 45 min.