Kiaulienos nugarinės kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos nugarinės kepsnys


INGREDIENTAI:

(2-3 porcijoms)
5 gabaliukų kiaulienos nugarinės,
200 g gramų rūkytos kiaulienos šoninės,
5 vnt. bulvių,
200 g pievagrybių,
200 g fermentinio tarkuoto sūrio,
80-100 g majonezo,
1 vnt. kiaušinio,
100 g grietinėlės,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Nulupkite ir apvirkite bulves apie 10 min., nusunkite vandenį ir atvėsinkite. Mėsą pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais ir aptepkite majonezu. Supjaustykite riekelėmis šoninę, bulves ir pievagrybius. Į skardą dėkite šoninę, ant jos išklokite bulves, pievagrybius ir mėsą.

Kiaušinį suplakite su grietinėle ir įmaišykite tarkuotą sūrį. Plakinį užpilkite ant mėsos ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę, kepkite apie 45 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668