4-5 vidutinio didumo plekšnių,
200 g šviežių grybų,
druskos,
acto,
miltų,
riebalų,
petražolių lapelių,
krapų,
3 svogūnų,
2 raugintų agurkų,
3 šaukštų sviesto arba aliejaus.
GAMINIMAS:
Nuvalytas žuvis pasūdykite, apšlakstykite actu, valandą palaikykite apvoliotas miltais, iš abiejų pusių apkepkite. Paruoštus grybus supjaustykite gabalėliais, svogūnus skridinėliais, agurkus plonais griežinėliais.
Viską atskirai iškepkite riebaluose. Į dubenį dėkite vieną sluoksnį keptų plekšnių, ant kiekvienos žuvies susluoksniuokite eilėmis keptus svogūnus, grybus, raugintus agurkus. Aplink žuvis išdėliokite virtas bulves ir viską apibarstykite žalumynais.