(4 porcijoms)
500 g pievagrybių,
2 šaukštų aliejaus,
5 kardamono sėklų,
1 šaukštelio pankolių sėklų,
1 lauro lapo,
3 smulkintų svogūnų,
450 g smulkintų pomidorų,
125 ml grybų sultinio,
2 šaukštelių imbiero šaknies,
1 šaukštelių malto česnako,
šaukštelio cukraus,
2 šaukštų acto,
2 aitriųjų paprikų,
1/2 šaukštelio ciberžolių,
šaukštelio malto muskato riešuto.
GAMINIMAS:
Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite, suberkite kardamoną, pankolių sėklas, įmeskite lauro lapą ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies. Suberkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos.
Įmaišykite visas likusias dalis, išskyrus grybus. Toliau kepinkite ant lėtos ugnies 15 min. Suberkite grybus ir gerai išmaišykite. Uždenkite, retkarčiais pamaišykite ir dar troškinkite 10 min. Patiekite karštą.