Aštrus grybų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštrus grybų troškinys


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
500 g pievagrybių,
2 šaukštų aliejaus,
5 kardamono sėklų,
1 šaukštelio pankolių sėklų,
1 lauro lapo,
3 smulkintų svogūnų,
450 g smulkintų pomidorų,
125 ml grybų sultinio,
2 šaukštelių imbiero šaknies,
1 šaukštelių malto česnako,
šaukštelio cukraus,
2 šaukštų acto,
2 aitriųjų paprikų,
1/2 šaukštelio ciberžolių,
šaukštelio malto muskato riešuto.


GAMINIMAS:

Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite, suberkite kardamoną, pankolių sėklas, įmeskite lauro lapą ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies. Suberkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos.

Įmaišykite visas likusias dalis, išskyrus grybus. Toliau kepinkite ant lėtos ugnies 15 min. Suberkite grybus ir gerai išmaišykite. Uždenkite, retkarčiais pamaišykite ir dar troškinkite 10 min. Patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668