400g. kiaulienos išpjovos,
100g. fermentinio sūrio,
5 šaukštai tirpinto sviesto,
125ml. baltojo vyno,
200g. bulvių košės,
2 šaukštai smulkintų petražolių,
2 šaukštai paruoštų krienų,
muskato riešuto,
maltų baltųjų ir kajeno pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Mėsą nuplauname, nusausiname ir apkepiname gilioje keptuvėje iš visų pusių 2 šaukštuose įkaitinto sviesto. Tada supilame vyną ir neuždengę troškiname valandą. Mėsą išimame, padedame šiltai. Po troškinimo likusį skystį perkošiame, sumaišome su bulvių koše, smulkiai supjaustytomis petražolėmis, krienais, tarkuotu sūriu, pasūdome, pagardiname prieskoniais. Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į riebalais pateptą kepimo skardelę. Bulvių ir sūrio masę sukrečiame į konditerinį maišelį ir gražiai uždedame ant kiekvieno mėsos gabalėlio. Kepame 10 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.