Vaivorykštinis upėtakis po šonine receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaivorykštinis upėtakis po šonine


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
4 upėtakių,
50 g sviesto,
100 g kiaulienos šoninės,
pipirų,
kajeno,
saldžiosios paprikos,
cukraus,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Žuvis nuplaukite, nusausinkite ir pasūdykite. Suguldykite jas į gerai sviestu arba margarinu išteptą skardą. Ant žuvies klokite plonai supjaustytos šoninės juosteles. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite.

Po 15 min. pabarstykite žuvį druska, pipirais, kajeno pipirais, paprikos milteliais ir žiupsneliu cukraus. Dar 5 minutes pašaukite į orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668