Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais


INGREDIENTAI:

16 sluoksniuotos tešlos krepšelių,
50g. džiovintų grybų,
40g. miltų,
90g. sviesto,
2 šaukštai brendžio,
500ml. pieno,
muskato riešuto,
maltų baltųjų pipirų,
druskos,
petražolių ar kitų žalumynų papuošti.


GAMINIMAS:

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą. Sviestą ištirpiname atskirame puodelyje. Tada, pamažu maišydami, suberiame miltus ir kiek pakaitiname, bet tik tiek, kad masė taptų vienalytė, bet nepradėtų tamsėti. Pamažu, toliau maišydami, supilame pieną ir paverdame kelias minutes. Pagardiname pipirais, muskatu, pasūdome. Troškintus grybus sudedame į padažą, trumpai maišydami pakaitiname. Gautą įdarą sudedame į krepšelius. Pripildytus krepšelius sudedame į skardelę ir kepame 10 minučių 190 laipsnių karštumo orkaitėje. Tiekiame karštus. Prieš tiekdami puošiame petražolėmis ar kitais žalumynais.

Pastabos:
Jei neturite laiko kepti krepšelių, paieškokite jų parduotuvėse.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668