Mėsos kukuliai kopūstų lapuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos kukuliai kopūstų lapuose


INGREDIENTAI:

(1 porcija - 230 kcal)
400 g jautienos faršo,
1/2 galvos garbanoto kopūsto,
1 kiaušinio,
1 bandelės,
1 šaukšto smulkintų petražolių,
100 ml pieno,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Bandelę ošmirkykite piene, nuspauskite ir sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, dėkite mėsą, smulkintas petražoles, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite. Nuo kopūsto galvos nuimkite lapus, dėkite į verdantį vandenį, keletą minučių pavirkite ir išimkite.

Paruoštą faršą padalykite į 24 dalis, iš jų suformuokite kukulius ir apsukite kopūstų lapais. Dėkite į sietelį, pakabinkite ant puodo su verdančiu vandeniu, ir troškinkite apie 40 min. Kai kukuliai bus išsitroškinę, sudėkite į lėkštę ir patiekite su saldžiarūgščiu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668