Avižinių dribsnių sausainiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avižinių dribsnių sausainiai


INGREDIENTAI:

20 vienetų iškepti reikės:
250 g avižinių dribsnių,
100 g margarino arba sviesto,
1 kiaušinio,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
0,5 stiklinės cukraus,
0,5 stiklinės miltų,
razinų,
smulkintų lazdynų arba graikinių riešutų (nebūtinai).


GAMINIMAS:

Margariną ar sviestą ištirpinkite, supilkite ant avižinių dribsnių, išmaišykite, palaukite, kol atvės. Kiaušinį išplakite su cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į avižinius dribsnius.

Sudėkite razinas, riešutus ir išsukite tirštą tešlą. Dėkite ją šaukštu į kepimo skardą, tik retai, nes sausainiai pakyla. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668