2 svarainiai,
900 g vištų krūtinėlių,
ropinių svogūnų,
500 g grietinės,
druskos,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Svarainius nuplaukite, pašalinkite sėklas ir stambiai sutarkuokite su visa luobele. Nuvalytus svogūnus smulkiai supjaustykite. Nuo vištų krūtinėlių nulupkite odą, išimkite kaulus. Mėsą smulkiai supjaustykite.
Gilią keptuvę arba troškintuvą su aliejumi įkaitinkite ant stiprios ugnies. Suberkite svogūnus, truputį apkepkite, tada sudėkite svarainius ir išmaišykite. Tada sudėkite vištieną, išmaišykite ir kepkite apie 5 minutes.
Supilkite grietinę, pasūdykite, įpilkite vandens ir išmaišykite. Troškinkite uždengę dangčiu ant mažos ugnies apie pusvalandį. 1-2 kartus pamaišykite. Garnyrui rekomenduojama grikių, ryžių ar perlinių kruopų košė.