Korėjietiškos mėsos juostelės su morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Korėjietiškos mėsos juostelės su morkomis


INGREDIENTAI:

400 g mėsos (jautienos ar kiaulienos),
morka,
svogūnas,
3 šaukštai acto (20 proc.),
šaukštas sojų padažo (nebūtina),
aliejaus,
žalumynų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aitriųjų paprikų.


GAMINIMAS:

Nuplaukite nuo mėsos riebalus, pašalinkite sausgysles. Supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Dėkite į keptuvę, pabarstykite druska ir ant stiprios ugnies leiskite išgaruoti drėgmei, nuolat pamaišydami.

Stambiai sutarkuokite morką, smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite, įberkite šiek tiek žalumynų ir druskos. Visa tai sumaišykite su mėsa, įpilkite sojų padažo, acto, įberkite pipirų, druskos ir kruopščiai išmaišykite.

Keptuvę su aliejumi kaitinkite tol, kol atsiras baltas dūmelis. Tada supilkite verdantį aliejų ir patiekalą ir gerai išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668