400 g maltos jautienos,
2 susmulkintų svogūnų,
2 šaukštelių pomidorų padažo,
1 skardinės konservuotų pomidorų savo sultyse,
5 didelių bulvių,
1 skardinės konservuotų kukurūzų,
1 litro vandens,
šaukštelio džiovintų raudonėlių,
druskos,
pipirų,
aitriųjų paprikų,
žiupsnelio cukraus.
GAMINIMAS:
Bulves nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Maltą jautieną apkepkite plačiame puode, kol pasidarys biri, pasūdykite. Berkite svogūnus, raudonėlius ir truputį pakepinkite. Įmaišykite pomidorų padažą, supilkite susmulkintuis pomidorus, įpilkite vandens.
Užvirinkite, suberkite pjaustytas bulves, kukurūzus ir žiupsnelį cukraus. Virkite pusvalandį, kol išvirs bulvės. Baigiant virti pasūdykite, įberkite pipirų ir pagal skonį aitriųjų paprikų.