Ančių kepenėlių paštetas receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ančių kepenėlių paštetas


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Apie 400 g ančių kepenėlių,
200 g ančių krūtinėlių,
kiaušinis,
70 g sviesto,
pagal skonį druskos,
pipirų.

M a r i n a t u i:
nutarkuotų pusės apelsino žievelių,
po 2 šaukštus portveino ir brendžio,
pusės apelsino sulčių,
pagal skonį druskos.

GAMINIMAS:

Kepenėles nuplaukite, nusausinkite, išpjaustykite plėves ir susmulkinkite. Ančių krūtinėles taip pat šiek tiek pasmulkinkite. Kepenėles ir smulkintas krūtinėles pamerkite į marinatą, paruoštą iš nutarkuotų apelsino žievelių, pusės sulčių, portveino ir brendžio, ir palaikykite per naktį.

Keptuvėje išlydykite trečdalį sviesto ir apie 10 min. pakepinkite jame kepenėles-jos turi apkepti, bet neperkepti. Keptas kepenėles sumalkite mėsmale, įmaišykite kiaušinį, supilkite lydytą sviestą, masę pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, supilkite į stačiakampę platoką skardą ir kepkite orkaitėje apie 40 min.

Paštetą atvėsinkite ir palaikykite šaldytuve. Tiekite supjaustytą griežinėliais su skrudinta baltos duonos riekele ir figomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668