Ugninė sriuba receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ugninė sriuba


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

200 g žalios paprikos,
150 g poro,
1 šaukšto miltų,
300 g maltos jautienos,
1 svogūno,
2 česnako skiltelių,,
2 2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 aitriųjų paprikų,
2 šaukštų pomidorų pastos,
850 ml konservuotų pomidorų savo sultyse,
425 ml konservuotų baltųjų pupelių,
212 ml konservuotų kukurūzų,
4 stiebų bazilikų,
druskos,
pipirų,
grietinėlės,
parmezano sūrio,
batono riekelių.

GAMINIMAS:

Nuplikykite pomidorus ir nunerkite odelę. Sumalkite juos kartu su aitriąja paprika, poru, saldžiąja paprika ir česnako skiltelėmis. Pakepinkite jautienos faršą (galite naudoti jautienos gabaliukus) su smulkiai supjaustytu svogūnu, kol viskas paruduos.

Į pasirinktą puodą dėkite apkepintą mėsą, maltas daržoves, pupeles, kukurūzus ir pomidorų padažą. Jei atrodo, kad šiek tiek per sausa, galite įdėti daugiau pomidorų padažo. Viską sumaišykite, įberkite druskos, smulkintų baziliko lapelių.

Troškinkite 20-25 min. ant mažos ugnies. Išpilstykite į lėkštes, įdėkite šaukštą grietinės ir papuoškite tarkuotu sūriu ir baziliko lapeliais. Skanu šią sriubą valgyti su batono riekėmis, kurios šiek tiek paskrudintos ir įtrintos česnakais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668