Bulviniai vėdarai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulviniai vėdarai


INGREDIENTAI:

2 kg bulvių,
100 g miežinių, kvietinių smulkių kruopų,
300 g rūkytų lašinukų,
2 svogūno galvučių,
2 stiklinių pieno,
druskos,
vėdarų žarnų (žarnas užsegti galima mediniais dantų krapštukais).


GAMINIMAS:

Sutarkuokite bulves, išmirkykite kruopas vandenyje, lašinukus su svogūnais smulkiai supjaustykite, pakepinkite, užvirinkite pieną. Į bulvių tarkius sudėkite nusunktas kruopas, spirgučius, įberkite druskos ir viską užplikykite verdančiu pienu.

Masę gerai išmaišykite ir grūskite į žarnas. Žarnų galus užtvirtinkite dantų krapštukais. Sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje tol, kol žarnos įgaus rudą atspalvį. Valgykite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668