370g. sluoksniuotos tešlos,
200g. mažų pomidorų,
2 indeliai (po 120g.) sardinių aliejuje,
20g. svogūnų laiškų,
kiaušinis,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Pomidorus perpjauname per pusę. Svogūnų laiškus supjaustome smulkiai. Kiaušinį išplakame. Tešlą iškočiojame, supjaustome keturiais vienodo dydžio stačiakampiais ir sudedame į skardą. Pomidorus, sardines ir svogūnų laiškus sudedame ant tešlos gabalėlių, o iš kraštų paliekame 2cm. juosteles. Jas patepame kiaušiniu, pagardiname pipirais. Ant viršaus palengva užpilame nuo sardinių nupilto aliejaus. Kepame 210 laipsnių karštumo orkaitėje 8-10 minučių. Tiekiame su žaliomis salotomis.