200 g šviežių grybų,
450 g moliūgo (be sėklų),
4 bulvių,
2 šaukštų sviesto,
1 svogūno,
1 petražolės šaknies,
1 l grybų sultinio,
2 pomidorų,
3 šaukštų grietinės,
druskos,
2 šaukštų laiškinio česnako laiškų.
GAMINIMAS:
Grybus, svogūną ir petražoles šaknį supjaustykite mažais kubeliais ir patroškinkite su sviestu. Moliūgą ir bulves supjaustykite kubeliais, dėkite į verdantį vandenį, išvirkite ir sugrūskite. Į grybų sultinį dėkite troškintus grybus.
Dėkite plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, moliūgų-bulvių košę ir viską išvirkite. Sriubą užbalinkite grietine ir pabarstykite kapotais svogūnų arba laiškinio česnako laiškais.