Karštas grybų užkandis pomidorų padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštas grybų užkandis pomidorų padaže


INGREDIENTAI:

8 didelių pievagrybių,
1/2 svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
2 šaukštų smulkintų čiobrelių,
160 g virtos jautienos,
2 šaukštelių garstyčių grūdelių,
120 g Goudos sūrio,
3-4 pomidorų,
2 šaukštų pomidorų pastos,
1-2 šaukštų miltų,
125 ml grybų sultinio,
druskos,
baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Grybus nuplaukite, išpjaukite kotus, pasūdykite. Pjaustytus kotelius apkepinkite aliejuje. Padažas: taisykite iš grybų sultinio, apkeptų grybų kotelių, miltų, pomidorų pastos ir 2 smulkintų pomidorų, pagardinkite druska ir pipirais, smulkintais čiobreliais.

Virtą mėsą sumalkite arba smulkiai supjaustykite. Svogūną ir 2 pomidorus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su malta mėsa. Pagardinkite druska, pipirais, smulkintais čiobreliais. Atvėsinkite masę ir ją suberkite smulkintą Goudos sūrį.

Įdarykite pievagrybių kepurėles ir apibarstykite likusiu sūriu. Grybus dėkite į troškinimo indą ir užliekite iš anksto paruoštu padažu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668