Tunų aptepas su parmezanu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tunų aptepas su parmezanu


INGREDIENTAI:

160g. aliejuje konservuoto tuno,
150g. tarkuoto parmezano sūrio,
šaukštelis citrinų sulčių,
5 cm. ilgio citrinos žievelės gabalėlis,
šaukštas majonezo,
maltų juodųjų pipirų,
paprikų,
žalumynų papuošti.


GAMINIMAS:

Citrinos žievelę smulkiai supjaustome. Visus komponentus sudedame į virtuvinį kombainą ir sukame, kol masė tampa vienalytė. Aptepą sudedame sandariai uždaromą indelį ir 30 minučių palaikome šaltai. Tiekdami šiuo aptepu užteptus užkandžius puošiame krapais, petražolėmis, paprikų gabalėliais.

Pastabos:
Aptepas tinka duonai, sumuštinių duonai, skrebučiams, kukurūzų traškučiams, ryžių trapučiams aptepti, krepšeliams įdaryti, sluoksniuotiems sumuštiniams ruošti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668