Kepurėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepurėlės


INGREDIENTAI:

12 didelių pievagrybių,
100 g keptos vištienos,
šaukštelio smulkintų petražolių šaknų,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
muskatų,
2 šaukštų sviesto,
1/2 smulkiai pjaustyto svogūno,
80 g tarkuoto puskiečio sūrio.


GAMINIMAS:

Atidalykite grybų kotelius, susmulkinkite, sumaišykite su pakepintais svieste svogūnais, dar 2-3 min. kepkite ir ataušinkite. Sudėkite smulkiai pjaustytą vištieną, petražoles, sūrį.

Pagardinkite druska, pipirais, muskatais ir viską išmaišykite. Įdarą sudėkite į grybų galveles ir apie 10-15 min. kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668