Čirviniai blynai su kepsneliais receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Čirviniai blynai su kepsneliais


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Blynų t e š l a i:
1 stiklinės bulvių košės,
3 kiaušinių,
1 smulkinto pakepinto svogūno,
žalumynų (krapų, bazilikų, petražolių),
1 stiklinės rūgpienio arba kefyro,
2 šaukštų miltų,
1 šaukšto krakmolo,
100 g varškės,
30 g kietojo tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų.

K e p s n e l i a m s:
300 g faršo (jautienos ir kiaulienos),
druskos,
pipirų,
2 kiaušinių,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus kepti.

Taip pat:
salotų lapų,
pomidorų,
majonezo,
natūralaus jogurto ir
žalumynų padažui.

GAMINIMAS:

Išmaišykite tešlą iš jai skirtų produktų. Įkaitinkite čirvinių blynų keptuvę, ją patepkite aliejumi ar lašinių gabaliuku ir šaukštu pilkite tešlą. Kepkite, kol gražiai apskrus. Kepsneliai: faršą pagardinkite druska ir pipirais, įmuškite kiaušinį. Darykite nedidelius kukulius, dėkite juos ant lentelės ir peilio šonu sumuškite kepsnelius.

Tada merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Padažas: sumaišykite majonezą, jogurtą ir kapotus žalumynus. Čirvinius blynus patiekite su kepsneliais, salotų lapais, pomidorais ir padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668