Žuvis su porų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis su porų padažu


INGREDIENTAI:

500 g menkių filė,
2 skiltelės česnako,
šaukštas citrinos sulčių,
2 šaukštai aliejaus,
šaukštas grūdėtųjų garstyčių,
pagal skonį druskos,
citrininių pipirų,
šviežių čiobrelių,
žiupsnelis cukraus,
4 šaukštai trintų pomidorų su bazilikais.

P a d a ž u i:
poras,
ryšulėlis svogūnų laiškų,
šaukštas sviesto,
30 ml grietinėlės,
pagal skonį druskos.


GAMINIMAS:

Žuvis nuplaukite, nusausinkite, supjaustykitegabalėliais, įtrinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite marinatu, paruoštu iš smulkintų česnakų, pomidorų padažo, aliejaus, citrinos sulčių, cukraus, garstyčių ir čiobrelių. 2 val. palikite pasimarinuoti, paskui su visu padažu sukrėskite į keptuvę ir iškepkite.

Išdėliokite į lėkštes. Porą ir svogūnų laiškus susmulkinkite, pakepinkite svieste. Supilkite grietinėlę, pagal skonį pasūdykite, išplakite elektriniu plakikliu ir užpilkite ant žuvies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668