4 puodeliams:
500 g šparaginių pupelių,
500 g kiaulienos,
2 svogūnai,
2 pomidorai,
šaukštas pomidorų pastos,
3 šaukštai grietinės,
4 šaukštai tarkuoto sūrio,
250 g šviežių grybų,
šaukštelis miltų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais ir apkepkite su susmulkintais svogūnais bei pomidorais. Kai mėsa bus pusiau iškepusi, sudėkite nuplautas ir per pusę perpjautas šparaginespupeles, užpilkite karštu vandeniu, pagardinkite druska ir pipirais.
Troškinkite ant mažos ugnies. Grybus nuvalykite, gerai nuplaukite, supjaustykite ir troškinkite, kol suminkštės, įdėkite pomidorų pastos, grietinės, apibarstykite miltais ir dar truputį patroškinkite.
Tuomet sumaišykite grybus su pupelėmis, viską sudėkite į molinius puodelius, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite, kol ant viršaus atsiras graži rusva plutelė.