3 puodeliams:
400 g vištienos filė,
180 g ryžių,
2 svogūnai,
sojų padažo,
druskos,
maltų raudonųjų pipirų,
2 skiltelės česnako,
20 g citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, sumaišykite su smulkiai supjaustytais svogūnais, česnakais, pabarstykite druska, pipirais, įpilkite sojų padažo, citrinų sulčių, gerai išmaišykite, paslėkite ir pastatykite į šaldytuvą nakčiai. Į molinius puodelius įberkite po 60 g ryžių ir užpilkite vandeniu taip, kad vandens būtų 10-15 mm virš ryžių.
Sudėkite vištieną kartu su svogūnais ir česnakais (užpilkite marinatu). Puodelius statykite į neįkaitintą orkaitę. Kepkite 200-220 laipsnių temperatūroje maždaug pusvalandį.