900 g nototenijų,
prieskoninių žolelių,
2 arbat. šaukšt. citrinos žievelės,
3 pund. šparagų,
2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Šiame mišinyje apvoliokite žuvies gabaliukus, kad susiformuotų prieskoninė plutelė. Paruoškite kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir joje išdėliokite šparagus, lengvai apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
Kepkite orkaitėje 6-8 min. Tuo metu, įkaitintoje keptuvėje kepkite žuvį po 2-3 min. iš kiekvienos pusės, kol ji taps švelniai auksinės spalvos. Serviravimo lėkštėje išdėliokite šparagus, ant viršaus dėkite žuvį. Galite papuošti citrinos šakele.