Prancūziškas batonas su kepta nugarine receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prancūziškas batonas su kepta nugarine


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Prancūziškas batonas,
2 šaukštai ančiuvių pastos,
50g. salotų,
2 šaukštai alyvų aliejaus,
10 mažų pomidorų,
50g. parmezano,
200g. keptos nugarinės,
maltų pipirų,
druskos.

GAMINIMAS:

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąją batono pusę. Surišame storu siūlu taip, kad jis stipriai suspaustų batoną. Sumuštinį suvyniojame į pergamentinį popierių, kad išliktų šviežias.

Pastabos:
Gamindami užtruksite vos 10 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668