Vištiena įdaryti patisonai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena įdaryti patisonai


INGREDIENTAI:

3 ar 4 jaunų patisonų,
400 g vištienos faršo,
1 kiaušinio,
6 šaukštų grietinėlės,
3 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
vištienos prieskonių.

P a p u o š i m u i:
pomidorų,
salotų lapų,
petražolių šakelių,
aliejaus patisonams aptepti.


GAMINIMAS:

Nupjaukite patisonų viršūnėles ir išskobkite vidų. Patisonus apvirkite pasūdytame vandenyje. Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, grietinėle, džiūvėsėliais ir vištienos prieskoniais. Šia mase įdarykite patisonus, uždėkite viršūnėles, patepkite aliejumi ir kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių.

Iškeptus patisonus sudėkite į salotų lapais išklotą lėkštę ir papuoškite pomidorų griežinėliais ir petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668