Arbūzų šerbetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Arbūzų šerbetas


INGREDIENTAI:

800 g arbūzo,
1 stiklinė cukraus,
1,5 stiklinės vandens,
2 šaukštai citrinų sulčių,
5 lapeliai bazilikų,
žiupsnelis maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Išvirkite sirupą: cukrų užpilkite vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies 15 minučių. Arbūzo minkštimą susmulkinkite, sumaišykite su sukapotais bazilikais, atšaldytu sirupu, pipirais, citrinų sultimis.

Dėkite į šaldiklį 3 valandoms. Šaldomą šerbetą pamaišykite 3-4 kartus. Patiekite papuošę baziliko lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668