Arbūzų uogienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Arbūzų uogienė


INGREDIENTAI:

400 g arbūzo be žievės,
800 g cukraus,
1 stiklinė vandens,
vienos citrinos sultys ir žievelė.


GAMINIMAS:

Arbūzą supjaustykite gabaliukais, išrinkite sėklas. Išvirkite sirupą iš 1 stiklinės vandens, citrinos sulčių ir pusės cukraus. Į sirupą sudėkite arbūzo gabalėlius, suberkite sutarkuotą citrinos žievelę ir virkite ant silpnos ugnies po truputį užberdami cukrumi, kol arbūzų gabalėliai suminkštės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668