500 g jūrų žuvų,
1 svogūno galvutė,
2-3 bulvės,
1-2 šaukštai pomidorų tyrės,
2 nedideli rauginti agurkai,
2-3 šaukštai grietinėlės,
2 šaukštai smulkiai sukapotų svogūnų laiškų,
1 stiklinė vandens,
sviesto arba margarino,
aštriųjų pipirų ant peilio galo.
GAMINIMAS:
Svogūną susmulkinkite ir apkepkite svieste. Sudėkite į puodelį, suberkite pipirus, sudėkite žalias bulves, įpilkite vandens. Pašaukite į orkaitę. Kai bulvės suminkštės, galite dar įpilti šiek tiek vandens.
Sudėkite pomidorų tyrę, gabalėliais supjaustytus agurkus ir kubeliais supjaustytas žuvis. Pasūdykite, supilkite grietinėlę, uždenkite dangčiu ir troškinkite. Prieš patiekdami pabarstykite svogūnų laiškais.