Upėtakis po šonine (Lenkija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakis po šonine (Lenkija)


INGREDIENTAI:

2 upėtalių,
druskos pagal skonį,
50 g sviesto,
100 g kiaulienos šoninės,
pipirų pagal skonį,
kajeno paprikų pagal skonį,
saldžiųjų paprikų miltelių pagal skonį,
cukraus pagal skonį.


GAMINIMAS:

Žuvis nuplaukite, nusausinkite ir pasūdykite. Suguldykite jas į gerai sviestu arba margarinu išteptą skardą. Ant žuvies klokite plonai supjaustytos šoninės juosteles. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite.

Po 15 min. pabarstykite žuvį druska, pipirais. Chalapos paprika, paprikos milteliais ir žiupsneliu cukraus. Dar 5 minutems pašaukite į orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668