Tešla:
400g. miltų,
2 kiaušiniai,
200g. cukraus,
šaukštelis sodos,
150g. karšto medaus.
Kremas:
200g. maltų riešutų,
šaukštas sviesto,
150g. cukraus pudros,
stiklinė grietinės,
vanilinio cukraus.
Glajus:
1/2 pakelio sviesto arba margarino,
1/2 stiklinės cukraus,
2 šaukštai kakavos,
3 šaukštai vandens.
GAMINIMAS:
Į persijotus miltus dėti tešlos produktus ir gerai išmaišyti. Sviestu pateptoje ir džiūvėsėliais pabarstytoje tortinėje iškepti 3 tešlos lakštus. Kremo produktus sudėti į puodą ir maišant, kad neprisviltų, išvirti. Nukelti nuo ugnies ir dar kartą gerai pamaišyti. Kai kremas atauš, pertepti tešlos lakštus ir sudėti vieną ant kito. Glajaus produktus sudėti į puodą ir maišant virti 5min. Ataušintu ir pradėjusiu stingti glajumi patepti torto viršų ir šonus. Tortą galima puošti riešutais. Skaniausias būna kitą dieną.