4 vnt. dešrelių,
8 riekelių kiaulienos šoninės,
120 g čederio sūrio,
4 vnt. pailgų bandelių.
GAMINIMAS:
Įkaitintoje kepsninėje apkepkite dešreles išimkite. Apkepkite kiaulienos šoninę, kad būtų ne traški, o lanksti (apie 3 minutes). Išimkite ant popierinių rankšluoščių ir nusausinkite. Sūrį sutarkuokite burokine tarka arba supjaustykite smulkiais kubeliais.
Išilgai perpjaukite kiekvieną dešrelę ir įdarykite sūriu. Kiekvieną dešrelę apvyniokite 2 griežinėliais šoninės ir pritvirtinkite ją dantų krapštukais. Taip paruoštas dešreles dėkite ant kepimo grotelių, kol šoninė taps traški (2-3 minutes). Įdėkite dešreles į išilgai įpjautas bandeles ir patiekite.