2 vnt. šviežių dešrelių,
1 valg. šaukšt. miltų,
0,5 kg kiaulienos filė,
1 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus,
1 raudonos paprikos,
0,5 žalios paprikos,
1 raudonojo svogūno,
1,5 skilt. česnako,
400 g konservuotų pomidorų,
180 ml vištienos sultinio.
GAMINIMAS:
Miltų, druskos ir pipirų mišinyje apvoliokite kiaulieną. Troškintuve įkaitinkite aliejų ir sudėkite supjaustytas dešreles. Troškinkite 2-3 minutes. Išimkite į lėkštę. Dėkite kiaulieną ir kepkite 2-3 minutes, kol įgis rusvą atspalvį.
Išimkite. Į tą pačią keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite supjaustytas paprikas bei stambiai sukapotus svogūnus. Maišydami troškinkite 5 minutes. Sudėkite sutrintą česnaką, susmulkintus pomidorus, supilkite sultinį.
Sudėkite į troškintuvą dešreles ir kiaulieną. Sumažinkite temperatūrą, uždenkite ir troškinkite 30 minučių. Atidenkite, troškinkite dar 1 valandą. Patiekite su bulvių koše ir šviežių raudonėlių lapeliais.