Keptų arbūzų ir fetos salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptų arbūzų ir fetos salotos


INGREDIENTAI:

1 arbūzo,
2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus,
1 valg. šaukšt. raudonojo vyno acto,
100 g fetos sūrio,
pusės raudonojo svogūno,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
40 g žaliųjų alyvuogių.


GAMINIMAS:

Išimkite arbūzo sėklas ir supjaustykite jį 2 cm gabaliukais. Aliejų sumaišykite su actu. Įkaitinkite kepimo groteles ir apkepkite arbūzą 30 sekundžių iš kiekvienos pusės. Sudėkite į lėkštes.

Apibarstykite fetos sūriu ir plonais žiedais supjaustytais svogūnais. Uždėkite keletą alyvuogių, apšlakstykite padažu ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668