Triušienos ragu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušienos ragu


INGREDIENTAI:

1 kg triušis,
50 g sviesto,
svogūnas su įsmeigtu gvazdikėliu,
petražolių,
druskos,
pipirų.

P a d a ž u i:
40 g sviesto,
30 g miltų,
kiaušinio trynys,
citrina,
grietinės,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Triušį padalykite į 6 gabalėlius ir apkepkite keptuvėje su sviestu, paskui sudėkite į gretpuodį. Įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą, įdėkite petražolių, svogūną, įberkite druskos ir pipirų. Ant grotelių padėkite nuskustų bulvių.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite triušį 15 minučių. Paruoškite padažą: pakepkite miltus su sviestu, įpilkite 0,5 l sultinio, įberkite druskos, pipirų. Užvirkite. Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su tryniu, grietine ir citrinos sultimis. Tiušieną patiekite aplietą padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668