Triušienos ragu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušienos ragu


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 kg triušis,
50 g sviesto,
svogūnas su įsmeigtu gvazdikėliu,
petražolių,
druskos,
pipirų.

P a d a ž u i:
40 g sviesto,
30 g miltų,
kiaušinio trynys,
citrina,
grietinės,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Triušį padalykite į 6 gabalėlius ir apkepkite keptuvėje su sviestu, paskui sudėkite į gretpuodį. Įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą, įdėkite petražolių, svogūną, įberkite druskos ir pipirų. Ant grotelių padėkite nuskustų bulvių.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite triušį 15 minučių. Paruoškite padažą: pakepkite miltus su sviestu, įpilkite 0,5 l sultinio, įberkite druskos, pipirų. Užvirkite. Nukelkite nuo ugnies ir sumaišykite su tryniu, grietine ir citrinos sultimis. Tiušieną patiekite aplietą padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668